Kontakta oss på Vakin

Vi är redo att svara på dina funderingar om vatten, avlopp, avfall och återvinning.

E-post: kundservice@vakin.se

Telefon: 090-16 19 00

Telefontid vardagar: 08:00–15:00

Postadress: 901 84, Umeå

Besöksadress: Övägen 37, Umeå
Visa på karta

2018-10-19

 Vakins webbplats nominerade till Guldhanden

I mars lanserade Vakin sin nya webbplats. Reaktionerna och återkopplingen från våra kunder har varit väldigt positiv. En ytterligare bekräftelse på att vi är på rätt väg är att vakin.se nu är nominerat till Guldhanden i kategorin för bästa kommersiella webbplats.
–Det är ett kvitto på att vårt arbete med en webbplats som har hög tillgänglighet och ett stort fokus på innehåll ger resultat, säger Johan Sjödin, webbansvarig vid Vakin.

Kundanpassning, förenkling och tillgänglighet har varit drivkrafterna när Vakin valde att bygga om sin webbplats.

Arbetet med att utveckla vakin.se är en pågående process när vi hela tiden arbetar med att hitta förbättringar och nya funktioner.

-Tanken är att vår webbutveckling inte ska stanna i utveckling utan vi arbetar vi hela tiden med små förbättringar. När vi får in kundsynpunkter analyseras dessa och ett beslut tas om vi ska förändra webbplatsen utifrån synpunkten. För oss är kunddialog och förslag på förbättringar otroligt viktig för hur framtidens webbplats kommer att utformas, berättar Johan Sjödin, webbansvarig vid Vakin.

Nyheter under hösten

Några av de nyheter som är att vänta på webbplatsen under hösten är en uppdatering av ”mina sidor” där mobilt bankid kommer att införas, men också att mina sidor ska fungera i mobiltelefonen. Förutom mobilt bankid som är den stora uppdateringen i höst har vi några mindre förändringar som kommer att införas på webbplatsen

Guldhanden delas ut av SiteVision och priset är uppdelat i tre kategorier (Bästa kommersiella webbplats, bästa offentliga webbplats samt bästa intranät) där Vakin är nominerade för bästa kommersiella webbplats. Webbplatsen är utvecklad tillsammans med Soleil IT och Advant.