Kontakta oss på Vakin

Vi är redo att svara på dina funderingar om vatten, avlopp, avfall och återvinning.

E-post: kundservice@vakin.se

Telefon: 090-16 19 00

Telefontid vardagar: 08:00–14:00

Postadress: 901 84, Umeå

Besöksadress: Övägen 37, Umeå
Visa på karta

Skriv ut

Världens viktigaste jobb?

Som anställd hos Vakin arbetar du med några av våra mest betydelsefulla funktioner: rent dricksvatten, miljösäkert avlopp och effektiv avfallshantering. Du blir helt enkelt en av Umeås viktigaste doldisar.

Lediga jobb hos Vakin

 

För att kunna möta Umeås snabba utveckling och säkerställa god service och hållbar livskvalitet till kommunens omkring 120 000 invånare, behöver vi hitta fler kompetenta medarbetare. Vad får du hos oss då? En riktigt bra arbetsplats, där vi hela tiden strävar efter att personalen ska trivas, utvecklas och må bra. Vi är stolta över att kunna erbjuda friskvård, goda träningsmöjligheter, kompetensutveckling och en jämställd arbetsplats. Här kan du se vilka lediga jobb som finns just nu.

Är du ingenjör och intresserad av Vakin?

Vi söker löpande ingenjörer med samhällsbyggnadskompetens som vill vara med att forma Umeås och Vindelns tillväxt. Just nu jobbar vi med innovationsprojekt kring smarta glasögon, stora överföringsledningsprojekt, modernisering och nybyggnationer av pumpstationer och infrastruktur i nya stadsdelar. Vi är också delaktiga i flera spännande internationella projekt. Mejla dina kontaktuppgifter så ringer vi upp och berättar mer.

Välkommen till oss!